сряда, 23 март 2011 г.

Охранителни системи

Охранителните системи са най-сполучливият и модерен начин, чрез койтo всички стоки и търговски обекти могат да бъдат предпазени. Днес всеки търговец използва охранителни системи, тъй като те предоставят една незаменима възможност за контрол и сигурност. Според последните статистически данни използването на охранителни системи може да намали кражбите до 60% и дори повече.

Чрез съвременните охранителни системи клиентите могат с лекота да управляват своя бизнес  и търговия - могат да имат постоянно виденаблюдение, да контролират работата на персонала си, да се предпазят от кражби и злоупотреби,  и да бъдат защитени от природни бедствия.

Ако желаете да се сдобиете с качествени охранителни системи на достъпни цени, може да се свържете с фирма "Превантивни Системи за Сигурност" ООД.

Видове охранителни системи

Най-популярните охранителни системи в света са:

* Видеонаблюдение - включващо камери и различни видове цифрови записващи устройства.
* Специални охранителни системи за стоки (EAS Антени) - радиочестотни, акустомагнитни и електромагнитни охранителни системи.
* Охранителни системи за пожароизвестяване - пожароизвестителни аларми, пожарна техника и др.
* Контрол на достъпa - система, включваща различни видове техника, като мрежови контролери, четци за карти, отпечатъци и др.
* Аларми - алармени системи, използвани най-често и като домашни охранителни системи.

Всяка една охранителна система сама по себе си е надеждна, но комбинирани заедно, тези системи действат безупречно.